Skip to main content Skip to search

Zakelijke administratie

Voor al uw zakelijke administratie moet u bij Van Rooij administratie zijn. Scherpe tarieven, een flexibele houding en persoonlijke service, dat is wat u van ons kunt verwachten. Wij denken met u mee en kijken verder dan alleen uw administratie. Wij adviseren u waar nodig is en leveren tussenrapportages, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van uw financiële situatie.

Financiële administratie

De financiële administratie is erg belangrijk voor uw bedrijf. Het komt regelmatig voor dat er een factuur wordt vergeten of een belastingaangifte niet goed wordt ingevuld. U betaalt dan vaak veel te veel geld en het kost veel tijd en moeite. Van Rooij administratie neemt deze werkzaamheden voor u uit handen en zorgt ervoor dat alles netjes geregistreerd staat. Een overzichtelijke administratie waar u alles snel in terug vindt. Onder de financiële administratie valt:

 • verwerken van uw gehele administratie;
 • opstellen van de jaarrekening;
 • maken van tussentijdse rapportages;
 • fiscale aangiftes;
 • eventueel aangifte vennootschap;
 • belastingaangifte jaarinkomstenbelasting.

U hoeft zelf geen dure administratiesoftware aan te schaffen. Wij werken eventuele achterstanden weg en coderen, boeken en verwerken uw administratie. De tussentijdse rapportages geven u inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Middels deze rapportages is het mogelijk om bij tegenvallende resultaten op tijd in te grijpen.
Van Rooij Administratie begeleidt uw personeel bij het onderhouden van uw administratie. 

Salarisadministratie

De salarisadministratie is erg belangrijk voor een bedrijf, voor zowel een eenmanszaak als voor een bedrijf met meerdere medewerkers. De loonstrookjes moeten op tijd klaar zijn en uw medewerkers, maar ook u wilt natuurlijk het loon op tijd hebben. Met een georganiseerde administratie is dit snel in kaart te brengen en makkelijk te regelen. Wij dragen zorg voor uw salarisadministratie. Door onze nauwkeurige werkwijze en overzichtelijke systemen voeren wij deze werkzaamheden eenvoudig door. Of er nu een collega weg gaat of een nieuwe collega bij komt, wij regelen het voor u. Onder de salarisadministratie vallen de volgende activiteiten:

 • aan- en afmelding van personeel bij de bedrijfsvereniging;
 • opstellen van loonstroken;
 • aangifte van de loonbelasting;
 • eventueel correspondentie met het pensioenfonds en andere instanties;
 • doorgeven aangifte loonheffing.

Wij zijn voor u de spil in het web en zorgen dat het loon op tijd wordt overgemaakt en correct wordt doorgevoerd.

Blijf op de hoogte over de laatste administratie trends

Bekijk het laatste nieuws

Treasury

Van Rooij administratie denkt met u mee en helpt om extra geld te genereren. Dat doen we mede door het bijhouden van de treasury. De kasstromen van uw onderneming brengen we duidelijk in kaart. Aan de hand van die gegevens zorgen wij dat u meer rente ontvangt of minder rente hoeft te betalen. Een goed treasurybeleid levert u veel geld op. Geld dat u anders onnodig uit had gegeven.
Bespaar geld en werk efficiënt. Zorg voor een goede zakelijke administratie en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met Van Rooij administratie.

Bereik je volle potentie sneller en gemakkelijker 

Wij zorgen voor al uw administratieve en financiële diensten